Referat: Lohärads IF Blå - Almunge IK P13 FA282

Match mot vårat kompis gäng Almunge IK! Många matcher har det blivit mot Marres gäng genom åren.
Alltid lika trevligt och dom kämpar på med sina små resurser. Dagens ledmotiv var cruyffinter och glädje!
Vi pratade mycket om tålamod och att rulla runt och vårda boll. Försöka skifta sida och få alla delaktiga.
Hampus är vårat lokomotiv i första halvlek och vi går upp i en 3-0 ledning och i andra halvlek anfaller vi ännu mer när Möller kliver upp högre i banan och får bra kontakt med matchens lirare Adam " Kingen" Bergströmer.
Vi har väl aldrig haft så offensiva mittbackar och sen när AK också gör ruscher är lyckan total. AK är näst intill felfri idag! Adrian gör idag en riktigt bra match och visar vilken duktig fotbollsspelare han är.
Detta är dock en lagseger och vi spelar en iunderbar fotboll med adress på nästan varje passning.
Coach Mesch är stolt över lagmaskinen Lohärad P99 Blå och seriesegern är nu ruggigt nära!